Kartofler med stenbiderrogn

Sprøde kartofler, friske stenbiderrogn og creme fraiche går fantastisk godt sammen, og forårsløg sætter prikken over i'et.

Opskriften svarer til en forret for 4 personer eller en frokost for 2.

Til 4 personer
  • 400 g kartofler (gerne lidt flade)
  • 2 spsk olie
  • salt
  • peber
  • 2 dl creme fraiche
  • 100 g stenbiderrogn
  • 1 forårsløg

Skrub kartoflerne godt så de kan spises med skræl. Halvér kartoflerne på langs. Smør dem godt ind i olie og krydr med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 210 graders varmluft i ca. 30 minutter eller til de er møre, gyldne og sprøde.

I mellemtiden skæres forårsløget i tynde skiver.

Kom en klat creme fraiche på den flade side af hver bagte kartoffel, og kom dernæst stenbiderrogn på.

Pynt med forårsløg og drys med salt og peber.

Servér straks.

Indsendt af
d.
05.04.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.04.16.
Kategori: