Blinis med stenbiderrogn

Disse lækre blinis er toppet med stenbiderrogn, der smager skønt i kombination med creme fraichen og de finthakkede rødløg. Opskriften er meget nem, og blinis pandekagerne kan man enten lave selv eller købe færdige i supermarkedet.

Gå til: IngredienserStenbiderrogn på 4 nye måder

Til 12 stk
  • 250 ml creme fraiche 18 %
  • 1 rødløg
  • 100 g stenbiderrogn
  • salt
  • 12 blinis pandekager (færdigkøbte eller hjemmelavede)
  • purløg
  • peber
  • citron (i skiver)

Rør creme fraichen sammen, så den er ensartet. Hak rødløget helt fint, og rør stenbiderrognen med lidt salt.

Kom en klat creme fraiche på hver af dine blinis pandekager. Brug en teske til at fordele stenbiderrognen på creme fraichen, og kom derefter rødløg på toppen. Klip toppen af et par purløg, og sæt dem i som pynt.

Server med friskkværnet peber og en skive citron til.

Se også:
Mega lækker (og flot) forret med laks

Indsendt af
d.
04.01.17.
Kategori:

Flere lækre opskrifter med stenbiderrogn

Hvis du heller ikke kan få nok af stenbiderrogn, kan jeg anbefale disse skønne opskrifter:

Lækker forret med kartofler og stenbiderrognStenbiderrogn med bagte rødløg og creme fraicheStenbiderrogn med sprødt rugbrød og lækker rygeostecreme

Næringsindhold for opskriften

pr. blinishele portionen
Kalorier70 kcal835 kcal
Kulhydrat4 g48 g
Protein2 g29 g
Fedt5 g57 g
Indsendt af
d.
04.01.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem