Klatkager af chiagrød

Klatkager skal være sprøde og bløde på én gang, og chiagrøden i denne variant er med til at gøre dem ekstra cremede indeni.

  • Tre klatkager af chiagrød som er klar til at blive spist
  • Chiafrøene kan tydeligt ses i dejen
  • Klatkagerne steges på panden
Til 4 personer
  • 400 g chiagrød
  • 2 æg
  • 4 spsk mel (strøgne)
  • 1 tsk vaniljepulver (hvis der ikke allerede er vanilje i grøden)

Til stegning:

  • rapsolie
  • og smør

Rør chiagrød, æg, mel og vaniljepulver sammen i en skål. Kom rapsolie og smør på panden, og lad det smelte. Kom klatter af dejen på panden, og steg klatkagerne ved lav-middel varme på begge sider, indtil de er gyldne.

Servér f.eks. med syltetøj, sukker, sirup eller frisk frugt og skyr, hvis det skal være lidt sundere.

Publiceret d.
26.11.15.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem