Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Knækbrød med solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø

Det er let at lave disse skønne knækbrød med masser af gode solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø.

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl hvedemel
  • 2 dl vand (koldt vand)
  • knap 1 dl olie
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt

Det hele røres sammen.
Portionen deles i 2, og hver portion rulles ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir.
Hver plade bages hver for sig ved over- og undervarme i ovnen, ved 175 grader i 25-30 minutter. (eller begge plader på én gang ved varmluft. Det er den samme temperatur og den samme tid).
Knækbrødene skal være lysebrune.
Efter bagningen skæres de i ønskede stykker og lægges på en rist til afkøling.

Annonce
Publiceret d.
05.02.13.
Kategori:
Madopskrifter ›
Sund mad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
  • Fedtfattig opskrift Fedtfattig
Sofie Wobbe
Opskrift af Sofie Wobbe
Annonce

Flere lækre opskrifter

Lasagne med få kalorier
Quiñoa med kylling
Opskrift på salsa
Lasagne med søde kartofler
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023