Køleskabsgrød med kakao - lækker overnight grød
Den her køleskabsgrød med kakao smager som en lækker chokoladessert, men faktisk er den helt igennem sund. Og det bedste ved overnight grød: Det er supernemt, og man kan lave til flere dage.
- 2 1/2 dl grovvalsede havregryn
- 4 tsk kakaopulver
- 2 tsk honning
- 1 1/2 dl skyr med vaniljesmag
- 2 dl mælk
- lidt salt
- evt. 25 g mørk chokolade (jeg brugte en med 85% kakaoindhold)
Serveringsforslag
- banan
- mørk chokolade
- mandler
- kakaonibs
Bland de grovvalsede havregryn sammen med kakaopulver, honning, skyr og mælk i en lufttæt beholder. Rør en lille smule salt i. Hvis du gerne vil have lidt knas i grøden, kan du hakke den mørke chokolade groft og vende i grøden.
Kom låg på beholderen, og sæt den i køleskabet natten over.
Rør godt rundt i grøden inden servering. Top f.eks. med bananer, mandler, lidt ekstra grofthakket chokolade eller evt. kakaonibs. Kun fantasien sætter grænser.
Tip:
Overnight grøden kan holde sig op til tre dage i køleskabet.