Køleskabsgrød med kakao - lækker overnight grød

Den her køleskabsgrød med kakao smager som en lækker chokoladessert, men faktisk er den helt igennem sund. Og det bedste ved overnight grød: Det er supernemt, og man kan lave til flere dage.

  • Mhm, en lækker køleskabsgrød med kakao, der smager som en syndig chokoladedessert
Til 2 portioner
  • 2 1/2 dl grovvalsede havregryn
  • 4 tsk kakaopulver
  • 2 tsk honning
  • 1 1/2 dl skyr med vaniljesmag
  • 2 dl mælk
  • lidt salt
  • evt. 25 g mørk chokolade (jeg brugte en med 85% kakaoindhold)

Serveringsforslag

  • banan
  • mørk chokolade
  • mandler
  • kakaonibs

Sådan laver du køleskabsgrøden

Bland de grovvalsede havregryn sammen med kakaopulver, honning, skyr og mælk i en lufttæt beholder. Rør en lille smule salt i.

Hvis du gerne vil have lidt knas i grøden, kan du hakke den mørke chokolade groft og vende i grøden.

Kom låg på beholderen, og sæt den i køleskabet natten over.

Rør godt rundt i grøden inden servering. Top f.eks. med bananer, mandler, lidt ekstra grofthakket chokolade eller evt. kakaonibs. Kun fantasien sætter grænser.

Tip:
Overnight grøden kan holde sig op til tre dage i køleskabet.

Jeg kan også anbefale denne køleskabsgrød som næsten smager som dessert, når der kommer frisk frugt på toppen.

Næringsindhold for overnight oats med kakao

pr. 100 grampr. portionhele portionen
Kalorier133 kcal316 kcal631 kcal
Kulhydrat19 g44 g88 g
Protein8 g19 g38 g
Fedt2 g5 g10 g


Næringsberegningen omfatter kun selve kakaogrøden - ikke chokoladestykker eller topping.

Publiceret d.
04.10.17.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem