Kylling i fad med grøntsager og pikantost

Rigtig god ovnret med kylling, grøntsager og en fantastisk sovs med fløde og pikantost.

Til 4 personer
  • 4 kyllingefileter
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk paprika
  • 1 løg (stort)
  • 1 squash (stor)
  • 150 g feta
  • 1 dl fløde
  • 150 g pikantost
  • 4 tomater
  • salt
  • peber

Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og steg dem på panden i halvdelen af olien sammen med paprikaen. Kom de stegte kyllingestykker i et ildfast fad.

Pil løget og skær det i halve skiver. Skyl squashen og flæk den på langs. Skrab de bløde kerner ud med en ske, og skær squashen i skiver. Kom løg og squash på panden med resten af olien og lad det stege lidt. Kom dem derefter op i fadet med kyllingen. Smuldr fetaen over.

Kom fløden på panden. Tilsæt pikantosten og lad det simre indtil osten er smeltet og blandet helt sammen med fløden.

Skær tomaterne i skiver og kom dem i fadet. Krydr sovsen med salt og peber og hæld den over fadet.

Sæt fadet i ovnen i ca. en halv time ved 200 grader.

Indsendt af
d.
14.11.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.11.19.
Kategori: