Fyldt kyllingefilet med bacon og feta i ovn

Ufatteligt lækre kyllingefileter fyldt med feta, hvidløg og persille og pakket ind i dejlig bacon. Kyllingen er ekstra nemme, for de bages i ovnen, så der er masser af tid til at lave lækkert tilbehør.

Til 3 personer
  • 2 forårsløg
  • 1/2 bdt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g feta (helst fra blok)
  • 3 kyllingefileter
  • 6 skiver bacon

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl forårsløg og persille, og hak begge dele fint. Pil hvidløg, og hak også dette fint. Mos fetaen godt sammen med forårsløg, persille og hvidløg.

Skær en lomme i kyllingefileterne, og fordel fetafyldet heri. Pak hver kyllingefilet ind i to skiver bacon, og steg dem i ovnen i 25-30 minutter. Skru evt. helt op for ovnen i de sidste 5 minutter af stegetiden, så baconen bliver helt gylden.

Indsendt af
d.
11.12.18.
Kategori:

Næringsindhold

pr. personhele portionen
Kalorier382 kcal1146 kcal
Kulhydrat2 g7 g
Protein41 g122 g
Fedt23 g70 g
Indsendt af
d.
11.12.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem