Kylling i fad med porre og bacon

Nem og lækker opskrift på kylling med bacon og porre i fad.

4,7  –  19 stemmer  –  Stem her
  • Saftig kylling med sprød bacon på cremet porrebund.
  • Fadet er klar til at komme i ovnen.
  • Her er et billede helt tæt på retten.
  • Her serveret med pasta, men kan også serveres med ris eller kartofler.
Til 4 personer
  • 4 porrer
  • 5 dl mornaysauce
  • 8 skiver bacon
  • 4 kyllingefileter
  • lidt peber

Rens porrerne, og skær dem i skiver. Fordel dem i et ildfast fad, og hæld mornaysaucen over.

Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet, og læg dem ovenpå porrerne i fadet. Krydr med peber.

Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). Skru evt. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt.

Server f.eks. med pasta, ris eller kartofler og en god salat.

Indsendt af
d.
19.04.16.
Kategori:

Video: Så nemt er det at lave kylling med bacon og porre

Se hvor nemt det er at lave den lækre ovnret med baconsvøbte kyllingefileter på en cremet porrebund med mornaysauce.


Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier541 kcal2165 kcal
Kulhydrat19 g74 g
Protein43 g173 g
Fedt31 g123 g
Hvor mange stjerner giver du?
Stem