Kylling i fad med porre og bacon
Nem og lækker opskrift på kylling med bacon og porre i fad.
- 4 porrer
- 5 dl mornaysauce
- 8 skiver bacon
- 4 kyllingefileter
- lidt peber
Rens porrerne, og skær dem i skiver. Fordel dem i et ildfast fad, og hæld mornaysaucen over.
Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet, og læg dem ovenpå porrerne i fadet. Krydr med peber.
Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). Skru evt. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt.
Server f.eks. med pasta, ris eller kartofler og en god salat.
Video: Så nemt er det at lave kylling med bacon og porre
Se hvor nemt det er at lave den lækre ovnret med baconsvøbte kyllingefileter på en cremet porrebund med mornaysauce.Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 541 kcal | 2165 kcal |
Kulhydrat | 19 g | 74 g |
Protein | 43 g | 173 g |
Fedt | 31 g | 123 g |