Kylling i karrysauce

Karrypasta giver nemt pikant smag til kyllingen og med creme fraichen får saucen en dejlig, cremet konsistens og et let syrligt anstrøg. Karrysaucen går godt med pastaens milde smag.

Til 2 personer
  • 1 løg (mellemstort)
  • lidt olie til stegning
  • 2 1/2 tsk rød karrypasta
  • 2 spsk hvedemel
  • 3 kyllingefileter
  • 3 dl vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 250 g creme fraiche
  • båndpasta

Hak løget fint og svits det i lidt olie. Tilsæt karrypastaen og lad det stege lidt. Kom hvedemelet i.

Skær kyllingefileterne i passende stykker og kom dem i. Lad dem stege til de begynder at tage farve.

Bland vand og bouillon i og lad det småkoge til kyllingen er mør. Hæld creme fraichen i.

Server kylling- og karrysaucen med båndpasta eller anden pasta.

Indsendt af
d.
22.01.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.01.14.
Kategori: