Kylling i karrysauce
Karrypasta giver nemt pikant smag til kyllingen og med creme fraichen får saucen en dejlig, cremet konsistens og et let syrligt anstrøg. Karrysaucen går godt med pastaens milde smag.
- 1 løg (mellemstort)
- lidt olie til stegning
- 2 1/2 tsk rød karrypasta
- 2 spsk hvedemel
- 3 kyllingefileter
- 3 dl vand
- 1 hønsebouillonterning
- 250 g creme fraiche
- båndpasta
Hak løget fint og svits det i lidt olie. Tilsæt karrypastaen og lad det stege lidt. Kom hvedemelet i.
Skær kyllingefileterne i passende stykker og kom dem i. Lad dem stege til de begynder at tage farve.
Bland vand og bouillon i og lad det småkoge til kyllingen er mør. Hæld creme fraichen i.
Server kylling- og karrysaucen med båndpasta eller anden pasta.