Kyllingelår i gryde med hvidvin

Super lækre kyllingelår, der tilberedes i gryde med hvidvin, tomat og timian, som giver masser af smag til retten. Opskriften er super nem at forberede, og så passer retten sig selv på komfuret det meste af tiden.

Til 2 personer
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk olie
  • 2 kyllingelår
  • 2 fed hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 15 cherrytomater
  • 3 stilke timian
  • 1 1/2 dl hvidvin

Kom smør og olie op i en gryde, og lad det smelte ved middelhøj varme. Brun kyllingelårene godt af i olie-smørblandingen.

Hak hvidløg og skalotteløg fint. Kom det i gryden, og lad det stege kort sammen med kyllingen.

Skær cherrytomaterne i halve, og tilsæt dem til retten sammen med timian og hvidvin. Lad det simre under låg ved svag varme i ca. 1 time, eller til kyllingen er færdigstegt.

Servér evt. de lækre grydestegte kyllingelår med ris, salat og brød til.

Indsendt af
d.
23.05.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.05.17.
Kategori: