Pitabrød med kylling

Hvis aftensmaden både skal være nem og lækker, er de her dejlige pitabrød med kylling, grøntsager og hvidløgsdressing helt perfekte. En suveræn kombination, der kan bikses sammen i et snuptag.

Til 3 personer
  • 3 kyllingefileter
  • 2 1/4 spsk oregano
  • saft af 3/4 citron
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 1/2 fed hvidløg
  • salt
  • peber

Øvrigt fyld

  • 1 peberfrugt
  • 1/2 agurk
  • 1 rødløg
  • 2 tomater
  • 100 g feta
  • 75 g blandet salat (skyllet)

Dressing

  • 1 fed hvidløg (lille)
  • 250 g creme fraiche
  • salt
  • peber

Derudover

  • 6 pitabrød

Kom kyllingefileterne op i en frysepose sammen med oregano, citronsaft og olivenolie. Pil hvidløg, riv det fint, og kom det i posen. Krydr godt med salt og peber, og vend det hele godt rundt, så kyllingen er dækket af krydderierne.

Steg kyllingefileterne på en pande ved middelvarme i ca. 7-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem i ovnen ved 220 grader i ca. 25-30 minutter.

Skyl peberfrugten, og skær de hvide hinder og kerner fra. Skær peberfrugten i tern. Skyl agurk og tomater, og skær også disse i tern. Pil rødløget, og snit det helt tyndt. Skær feta i mindre stykker.

Riv hvidløg fint, og rør det sammen med creme fraiche til en hvidløgsdressing. Smag til med salt og peber.

Varm pitabrødene efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og fyld dem i de lune pitabrød sammen med de øvrige ingredienser og hvidløgsdressingen.

Indsendt af
d.
10.10.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.10.18.
Kategori: