Lammefrikadeller med feta og persille

Lækre lammefrikadeller med fyldig feta og frisk persille, der giver en dejlig smag.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 500 g hakket lammekød
  • salt
  • peber
  • evt. 1 tsk spidskommen
  • 1 æg
  • 2 spsk rasp eller havregryn
  • 1 løg (lille)
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g feta
  • 1 bdt persille
  • olivenolie

Rør lammekød, salt og peber sammen. Tilsæt efter spidskommen.

Rør æg og rasp/havregryn i. Hak løg og hvidløg meget fint, og bland det i farsen. Smuldr fetaen groft og bland det i.

Skyl persillen og lad den dryppe af. Hak den fint og rør den i farsen.

Form lammefrikadellerne og steg dem i olivenolie på en pande ved middel varme.

Indsendt af
d.
04.09.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.09.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem