LCHF æggewraps med oksekød og grøntsager

Skal aftensmaden være LCHF eller blot ekstra lækker, går man ikke galt i byen med disse suveræne æggewraps, der er proppet med velsmagende oksekødsfyld, dejlig spidskålstzatziki og cremet feta. De er ovenikøbet helt utroligt nemme at lave.

Til 2 personer

Æggewraps

  • 1/2 squash
  • 4 æg
  • salt
  • peber
  • lidt olie (til stegning)

Oksekødsfyld

  • 250 g hakket oksekød
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g tomatsauce
  • 1/2 tsk oregano

Øvrige fyld

  • 1/2 spidskål (lille)
  • 100 g græsk yoghurt
  • 1/4 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 50 g feta

Start med at lave æggewrapsene. Til hver wrap skal der bruges to æg og 1/4 groft revet squash - pisk det godt sammen og krydr med salt og peber.

Steg hver æggewrap på begge sider ved middel varme i lidt olie. Hold wrapsene varme, imens resten af fyldet laves.

Brun det hakkede oksekød grundigt af i lidt olie. Pil hvidløg, og pres det over kødet med en hvidløgspresser. Tilsæt tomatsauce og oregano, og lad det simre i fem minutter. Forbered det øvrige fyld, imens kødet steger.

Skyl spidskål, og fjern stokken i midten. Snit spidskålen fint, og bland det med græsk yoghurt. Pres hvidløg i, rør det godt sammen, og smag spidskålstzatztikien til med salt og peber.

Skyl peberfrugt, og skær den i små tern - husk at fjerne de hvide hinder og kerner.

Fyld æggewrapsene med oksekød, peberfrugt og spidskålstzatziki, og drys til sidst med feta.

Se også:
Disse ufatteligt lækre æggewraps med kylling og avocado.

Indsendt af
d.
19.08.20.
Kategori:

Næringsindhold for æggewraps og fyld

pr. personhele portionen
Kalorier701 kcal1402 kcal
Kulhydrat18 g35 g
Protein52 g105 g
Fedt46 g91 g


Næringsberegningen omfatter hele opskriften - altså både æggepandekagerne og fyldet.

Indsendt af
d.
19.08.20.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem