Mørbrad med bacon i airfryer
Saftig mørbrad med sprød bacon lavet i airfryer. Se tid og temperatur i opskriften her.
Ingredienser
til 3 personer- 1 svinemørbrad
- ca. 150 g bacon i skiver
- salt
- peber
Sådan laver du svinemørbrad med bacon i airfryer
Afpuds svinemørbraden for sener og fedt. Krydr den med salt og peber, men husk at baconen også er salt.
Vikl baconskiverne om mørbraden. Jeg synes at det er nemmest, at lægge baconskiverne så de overlapper hinanden lidt og så lægge mørbraden ovenpå og rulle baconen omkring kødet.
Tid og temperatur
Læg mørbraden i airfryer-kurven. Hvis du har en lille airfryer, og det er svært at bøje mørbraden nok til at den kan være i kurven, kan du evt. skære den over på midten, men det er bedst at stege den hel.
Sæt kurven i airfryeren og steg mørbraden ved 180 grader i 17-20 minutter, eller til baconen er sprød. Vend mørbraden når halvdelen af tiden er gået, så baconen bliver sprød hele vejen rundt.
Den nøjagtige stegetid afhænger af hvor godt din airfryer varmer.
Lad evt. den færdigstegte svinemørbrad trække i 10-15 minutter inden den skæres og serveres.
Se tilbehør til svinemørbrad her
Fakta om opskriften
Måltid: Hovedret
Oprindelse: Det danske køkken
Tidsforbrug:
Arbejdstid i køkkenet:
Stegetid:
Samlet tid:
Næringsindhold for mørbrad i airfryer med bacon
| pr. person | total | |
|---|---|---|
| Kalorier | 381 kcal | 1144 kcal |
| Kulhydrat | 1 g | 3 g |
| Protein | 44 g | 132 g |
| Fedt | 23 g | 68 g |