Nem chokolade-islagkage

Ufatteligt nem chokolade-islagkage med knasende Oreo-bund. Der skal kun bruges ganske få ingredienser, men den smager som en drøm.

  • Ultra nem chokolade-islagkage, der smager som en drøm.
  • Cremet chokoladeis og knasende bund med Oreos - det er for lækkert.
  • Chokolade-islagkagen er perfekt som dessert og kan laves lang tid i forvejen.
  • Pynt f.eks. islagkagen med chokoladeflager på toppen.

Til 1 stk

Evt. pynt

Klik her og få e-kogebogen med de nemmeste opskrifter på lækre desserter - helt gratis.

Knus Oreo-kiksene (med fyld) grundigt til helt fint smulder. Smelt smørret, og bland det godt sammen med kiksesmulderet. Beklæd en springform (ca. 22 cm i diameter) med bagepapir, og fordel blandingen heri. Tryk det godt sammen, og stil bunden på køl.

Smelt 3/4 af den mørke chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Pisk imens fløde sammen med creme fraiche og halvdelen af den kondenserede mælk, til du har en let skum. Bland det sidste kondenserede mælk sammen med den smeltede chokolade, og vend det i ismassen. Hak det sidste mørke chokolade, og bland det i.

Fordel blandingen over den afkølede Oreo-bund, og sæt islagkagen i fryseren.

Lad isen fryse helt ind - det tager ca. 6-8 timer. Tag gerne chokolade-islagkagen ud 15 minutter inden, den skal serveres.

Pynt evt. med chokoladespåner. Chokoladespånerne kan laves nemt ved at trække en kniv henover bagsiden af en blok chokolade.

Indsendt af
d.
04.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.