Nem kylling i karry i fad

Er der behov for nem og lækker aftensmad, er denne opskrift på kylling i karry i fad lige sagen. Både kylling, grøntsager og karrysovs tilberedes nemlig i et fad i ovnen, så man næsten ikke selv skal løfte en finger. Servér f.eks. med ris, nudler eller blomkålsris - retten er nemlig uden mel, så den er low carb.

Til 4 personer
  • 2 løg
  • 2 peberfrugter
  • 1/2 spidskål (stort)
  • 1 terning hønsebouillon
  • 4 dl vand (kogende)
  • 4 dl fløde
  • 150 g flødeost
  • 2 spsk karry
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk citronsaft
  • peber
  • 350 g kyllingeinderfilet

Tilbehør

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pil løg, og hak dem fint. Skyl peberfrugt, og skær dem i små tern. Skyl spidskål, og snit det fint. Kom alle grøntsagerne op i et fad.

Rør hønsebouillonterningen ud i det kogende vand. Pisk fløde og flødeost i. Tilsæt karry, salt og citronsaft, og krydr med peber. Hæld karrysovsen over grøntsagerne i fadet.

Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og læg dem ovenpå grøntsagerne i fadet. Sæt fadet i ovnen, og steg det i 15-20 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

Servér den lækre gang kylling i karry med ris eller blomkålsris, hvis retten skal være low carb.

Indsendt af
d.
20.06.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.06.19.
Kategori: