Kylling i karry i ovn - mega nem opskrift

Den her suveræne opskrift på kylling i karry er mega nem, for det hele tilberedes i ovnen, så man kan læne sig tilbage og slappe af. Kyllingestykkerne får masser af smag fra den lækre karrysovs, og retten kan serveres simpelt med ris til eller som ristaffel med forskellige toppings.

  • Mega nem opskrift på kylling i karry i ovn - så har man tid til at lave lækkert tilbehør til.

Til 3 personer

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smør et ovnfast fad med olie. Fjern fedt og sener fra kyllingefileterne, og skær dem i mundrette bidder. Kom dem op i fadet.

Rør hønsebouillonterningen ud i det kogende vand, og pisk maizenaen i. Skræl løget, og hak det fint. Rør det i sovsen sammen med fløde, salt, peber, karry og citronsaft. Hæld karrysovsen over kyllingestykkerne i fadet.

Sæt fadet i ovnen, og tilbered det i ca. 40 minutter, eller til kyllingen er helt gennemstegt.

Servér evt. den lækre omgang kylling i karry med lidt friskhakket persille på toppen og med ris og salat til eller som ristaffel.

Indsendt af
d.
03.10.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.