Nem kylling i tomat

Utrolig nem gryderet med møre bidder af kylling svøbt i en mildt krydret tomatsauce. Den er både børnevenlig og kan spises af de fleste kræsne sjæle. Ønsker du en kraftigere smag, kan du evt. tilsætte en smule chili og hvidløg.

Til 6 personer
  • 2 1/2 løg
  • rapsolie til stegning
  • 4 kyllingefileter
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1/2 l vand
  • 2 bouillonterninger
  • salt
  • peber
  • basilikum eller oregano

Skær løgene i smalle både og steg dem gyldne i olie på en pande. Tag dem op fra panden og kom dem i en gryde.

Skær kyllingefileterne i mundrette bidder (på ca. en fingers tykkelse). Brug olien fra løgene til at stege kyllingebidderne gyldne i. Kom dem derpå op i gryden.

Tilsæt de hakkede tomater og lad det koge op. Kom vand, bouillon og krydderier i. Lad det snurre i ca. en halv time. Smag saucen til og krydr evt. med yderligere salt og peber.

Server f.eks. med ris.

Indsendt af
d.
20.01.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.01.14.
Kategori: