Pastasalat med pesto og bønner
En pastasalat sprængfyldt med saft og kraft. Ikke at forglemme smagen. Den fantastisk gode smag opstår i samspillet mellem pesto og mangfoldigheden af sunde, friske grøntsager som bønner og cherrytomater.
- 250 g pasta
- 250 g grønne bønner
- 1/2 rødløg
- 20 cherrytomater
- 100 g oliven
- 100 g grøn pesto
- evt. sesamfrø til pynt
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
I en anden gryde bringes vand i kog til bønnerne. Når vandet koger kommes bønnerne i, og koges i 4-6 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.
Hak rødløget fint og halver cherrytomaterne. Kom dem i en salatskål eller et fad sammen med oliven.
Hæld vandet fra de kogte bønner. Skær dem evt. over på midten inden de kommes i skålen. Hæld ligeledes vandet fra den kogte pasta og kom dem i.
Rør pestoen i pastasalaten og drys evt. lidt ristede sesamfrø på toppen som pynt (kan sagtens udelades).