Pastasalat med pesto og bønner

En pastasalat sprængfyldt med saft og kraft. Ikke at forglemme smagen. Den fantastisk gode smag opstår i samspillet mellem pesto og mangfoldigheden af sunde, friske grøntsager som bønner og cherrytomater.

Til 2 personer
  • 250 g pasta
  • 250 g grønne bønner
  • 1/2 rødløg
  • 20 cherrytomater
  • 100 g oliven
  • 100 g grøn pesto
  • evt. sesamfrø til pynt

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

I en anden gryde bringes vand i kog til bønnerne. Når vandet koger kommes bønnerne i, og koges i 4-6 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.

Hak rødløget fint og halver cherrytomaterne. Kom dem i en salatskål eller et fad sammen med oliven.

Hæld vandet fra de kogte bønner. Skær dem evt. over på midten inden de kommes i skålen. Hæld ligeledes vandet fra den kogte pasta og kom dem i.

Rør pestoen i pastasalaten og drys evt. lidt ristede sesamfrø på toppen som pynt (kan sagtens udelades).

Indsendt af
d.
14.10.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.10.13.
Kategori: