Nutella cookies - lækker opskrift med Nutella i midten

Sprøde cookies, der er fyldt med flydende Nutella i midten. Du kan vælge enten at bage småkagerne helt sprøde eller bage dem i kortere tid, så de bliver lidt mere seje i konsistensen.

Til 20 stk
  • 170 g smør (stuetemperatur)
  • 120 g sukker
  • 120 brun farin
  • 1 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 knsp salt
  • 275 g hvedemel
  • 75 g chokoladeknapper

Fyld

  • 100 g Nutella

Skær det bløde smør i tern, og kom det i en skål. Pisk smørret sammen med sukker og brun farin. Pisk dernæst ægget i.

Bland vaniljesukker, bagepulver, natron, salt og mel, og rør det i dejen. Rør til sidst chokoladeknapperne i. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den på køl i 30-45 minutter.

Del dejen i det antal cookies, du ønsker, og tril dem til runde kugler. Stik en finger i midten af hver kugle for at udhule dem. Kom cirka en teske Nutella i hver kugle, og luk dem igen. Tryk dem lidt flade, og læg dem med lukningen nedad på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 180 grader i ca. 13 minutter. Lad dem køle af og blive sprøde på en bagerist.

Indsendt af
d.
02.02.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.02.17.
Kategori: