Omelet med skinke og porre

Super god omelet med et skønt og mættende fyld af skinke og porrer. Den er virkelig nem at lave, og den kan serveres både til frokost og aftensmad med f.eks. en god salat til.

Til 1 stk
  • 75 g porre (fintsnittet)
  • 1 spsk smør
  • 75 g skinkestrimler
  • 3 æg
  • 3 spsk mælk
  • 1/2 tsk salt
  • lidt peber

Steg de fintsnittede porrer i smørret ved lav-middel varme, til porrerne bliver bløde og får en lille smule farve. Tilsæt skinkestrimlerne, og steg dem med i et 2-3 minutter.

Pisk imens æggene sammen med mælk, salt og peber, og hæld det på panden. Skru ned på lav varme, og lad omeletten stege, indtil toppen også er fast.

Server omeletten lun - evt. med en frisk grøn salat til.

Indsendt af
d.
12.07.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.07.16.
Kategori: