Bagte cherrytomater

Cherrytomater ændre både smag og konsistens, når de bliver bagt i ovnen. De bliver sødere og blødere, og de smager helt fantastisk i salater.

Til 4 personer
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk rørsukker (eller brun farin)
  • salt
  • peber
  • 1 dl olivenolie
  • 800 g cherrytomater
  • 1 bdt frisk timian (eller tørret efter smag)

Riv, pres eller hak hvidløget. Rør det sammen med balsamico, sukker, salt og peber. Rør olien i.

Skyl cherrytomaterne, og kom dem i et ildfast fad sammen med marinaden. Vend det godt sammen, så marinaden fordeles på tomaterne. Bland timian i.

Bag cherrytomaterne i ovnen ved 150 grader i 1 time.

Indsendt af
d.
10.08.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.08.15.
Kategori: