Paneret kyllingefilet

Nem og lækker opskrift på paneret kyllingefilet, der bliver brunet af i smør på panden og bagt færdig i ovnen. Paneringen giver en dejlig sprødhed på ydersiden, mens den samtidig holder på smagen og giver et saftigt indre.

Til 4 personer
  • 175 g fuldkornshvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 75 g rasp
  • 40 g revet parmesanost
  • 2 æg
  • 4 kyllingebryster
  • 30 g smør

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kom mel op i en skål, og krydr med salt og peber. Bland rasp og parmesan i en anden skål. Slå æg ud i en tredje skål, og pisk dem lidt sammen. Halvér kyllingefileterne, og vend dem i mel, æg og rasp i den rækkefølge. Brun kyllingefileterne af i smør på panden, indtil de er gyldenbrune. Bag dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter, eller indtil fileterne er færdige.

Tip:

Servér evt. de panerede kyllingefileter sammen med grillede tomater, spidskål på panden eller lige den type tilbehør, du har lyst til.

Indsendt af
d.
02.09.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.09.16.
Kategori: