Pastasalat med pesto og kylling

Marinerede kyllingestykker, pastasalat og pesto er tre gode ting hver især. Kombineret bliver de kun bedre. Den hjemmelavede pesto tager ikke lang tid at blande og den giver en formidabel smag til resten af ingredienserne.

Til 4 personer

Kylling og marinade

  • 300 g kylling
  • 1 spsk honning
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • 1/2 tsk paprika
  • 2 spsk olie

Pasta og salat

  • 250 g fuldkornspasta
  • 150 g grønne oliven med mandler
  • 1 rød peberfrugt
  • 75 g ærter (gerne friske)
  • 1/2 agurk
  • 8 cherrytomater

Pesto

  • 1 dl olie
  • 100 g mandler
  • 3 dl basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk salt
  • peber

Skær kyllingen i små tern. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kyllingestykkerne i. Steg dem på en pande, og lad dem afkøle.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den afkøle. Halver tomaterne. Skær peberfrugt og agurk i små tern og bland sammen med pasta, oliven, tomater og ærter.

Blend ingredienserne til pestoen sammen og rør den i pastasalaten sammen med kyllingen.

Indsendt af
d.
15.07.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.07.13.
Kategori: