Lækker pastasalat med kylling, bacon og avocado

Cremet og lækker pastasalat med gode sager som kylling, bacon og avocado. Den skønne salat ser både flot ud på middagsbordet og smager helt igennem fantastisk.

Til 3 personer
  • 150 g pastaskruer
  • 100 g bacontern
  • 250 g kyllingebryst
  • salt
  • 250 g asparges
  • 150 g cherrytomater
  • 1/2 rødløg
  • 1/2 avocado

Avocadocreme

  • 1 1/2 avocado
  • lidt citronsaft
  • 1 spsk creme fraiche
  • hvidløgspulver
  • spidskommen
  • salt
  • peber

Kog pastaen efter pakkens anvisning, og lad den køle af.

Steg baconen sprød på en pande, og læg så baconen på et stykke fedtsugende papir, imens resten forberedes.

Steg kyllingen i baconfedtet, og krydr med salt. Skær den gennemstegte kylling ud i mundrette stykker. Lad den køle af.

Knæk de træede ender af aspargesene, og kassér dem. Skyl aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Steg dem kort på den varme pande. Tag aspargesene af efter et par minutter, så de stadig har bid.

Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Pil og hak rødløget. Fjern stenen fra avocadoen, tag avocadokødet ud med en ske, og skær det i tern.

Avocadocreme:
Halvér avocadoen, og fjern stenen. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål sammen med lidt citronsaft og creme fraiche. Blend dressingen med en stavblender eller i en minihakker. Smag til med hvidløgspulver, spidskommen, salt og peber.

Bland cremen sammen med pasta, kylling, bacon, asparges, tomater, rødløg og avocado, og servér pastasalaten.

Indsendt af
d.
06.06.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.06.17.
Kategori: