Pastasalat med svinemørbrad

En dejlig pastasalat med smuk rosa svinemørbrad, salte oliven samt friske tomater og basilikum, der tilsammen giver en smuk farvesammensætning og sender smagsløgene en tur til Italien.

  • Fyldig pastasalat med mørbrad og masser af grønt.
Til 4 personer
  • 400 g pasta
  • 1 svinemørbrad
  • salt
  • peber
  • 4 spsk olie
  • 400 g champignoner
  • 400 g tomater (små)
  • 2 bdt persille
  • 2 bdt basilikum
  • 8 spsk pesto (jeg brugte rød pesto)
  • 100 g oliven

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

Krydr svinemørbraden med salt og peber, og steg den i halvdelen af olien på en pande, til den er gennemstegt. Lad den derefter hvile tildækket, mens resten af pastasalaten laves.

Skyl champignonerne, og skær dem i skiver. Svits dem i resten af olien ved høj varme på en pande. Krydr dem med salt og peber.

Skyl tomaterne, og skær dem i mundrette stykker. Skyl ligeledes persille og basilikum, og hak det fint.

Bland den kogte pasta med pestoen. Bland champignoner, tomater, krydderurter og oliven i. Skær svinemørbraden i tynde skiver, og bland dem i pastasalaten.

Publiceret d.
04.08.15.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem