Pastasalat med bacon, ærter og spidskål

Fuldstændig forrygende pastasalat med sprød bacon og masser af grønne lækkerier i form af ærter, spidskål og broccoli. Salaten er super god som nemt tilbehør til aftensmaden, på en buffet, til frokost, eller hvis madpakken skal være ekstra lækker.

Til 4 personer
  • 200 g pasta
  • 200 g bacontern
  • 1 fed hvidløg (lille)
  • 150 g creme fraiche
  • salt
  • 1/4 spidskål
  • 1/2 agurk
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 150 g ærter (fine)
  • 1/2 broccoli
  • vand (Kogende)

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad det køle af.

Steg bacon sprød, og læg det på fedtsugende papir.

Pil hvidløg, og pres det. Bland det sammen med creme fraiche, og krydr med salt. Bland den kogte pasta sammen med creme fraiche dressingen.

Skyl spidskålen, og skær den hårde stok fra. Snit det helt fint. Skyl agurken, skær de våde kerner fra, og skær den derefter i mundrette stykker. Skyl forårsløg, og snit det fint. Bland spidskål, agurk, forårsløg og ærter sammen med pastaen.

Skær broccolien i mindre buketter, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå et par minutter, og lad dernæst broccolien dryppe godt af.

Bland broccoli og bacon i pastasalaten. Gem evt. lidt sprød bacon til at drysse med på toppen.

Indsendt af
d.
17.01.19.
Kategori:

Tip:

Når man alligevel skal igang med at koge pasta og stege bacon, kan man nemt lave ekstra af begge dele, så man kan lave denne lækre omgang pasta i ovn med bacon en anden dag.

Serveringsforslag:

Pastasalaten er rigtig god til f.eks. frikadeller, farsbrød, kyllingefileter eller svinemørbrad.

Indsendt af
d.
17.01.19.
Kategori: