Porretærte med kylling

Tærte er lækker hverdagsmad, og denne skønne porretærte med kylling er ingen undtagelse. Den er utroligt velsmagende og super nem at lave.

Til 1 stk
  • 3 porrer
  • 260 g kyllingefilet
  • salt
  • peber
  • lidt olie
  • 1 tærtedej
  • 6 æg (små)
  • 100 g creme fraiche
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • 1/2 bdt persille

Skær bunden og den helt grønne top af porrerne, og rens dem grundigt. Skær dem i tynde ringe, og sæt dem til side.

Skær kyllingen ud i mundrette stykker, og krydr stykkerne med salt og peber. Brun dem af i lidt olie på en pande ved middel varme.

Tilsæt porrerne, og lad dem svitse med et par minutter, så de bliver lidt bløde i det. Tag panden af varmen, og lad fyldet køle lidt af.

Forvarm ovnen til 200 grader. Tryk tærtedejen ud i en smurt tærteform, og prik bunden med en gaffel. Forbag bunden i 10 minutter.

Pisk æg og creme fraiche sammen med salt og peber, og tilsæt det afkølede kyllinge-porrefyld. Hak persille, og rør det i. Hæld fyldet i tærteformen, og bag porretærten i ca. 30 minutter.

Indsendt af
d.
17.10.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.10.17.
Kategori: