Minitærter i muffinsforme

Disse små minitærter bages i muffinsforme, så de er super nemme at lave. De har et lækkert fyld af skinke og porrer samt hytteost og æg, der binder det hele sammen.

Til 14 stk
  • 2 porrer
  • lidt olie
  • 6 æg
  • 125 g hytteost
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • 2 ruller tærtedej
  • 125 g skinkestrimler
  • muffinsforme (af silikone, metal eller lignende)
  • evt. olie (til at smøre muffinsformen, hvis du bruger en af metal)

Forvarm ovnen til 180 grader.

Rens porrerne, og snit dem i tynde strimler. Svits dem i lidt olie på en pande ved middelvarme i ca. 10 minutter, til de er blevet lidt bløde i det. De må endelig ikke tage farve. Kom porrerne op i en si, og lad dem køle af.

Blend æg og hytteost sammen med salt og lidt peber, og stil det til side.

Brug en udstikker eller et glas, der er lidt større i diameter end hullerne i muffinsformen, og stik små cirkler ud af tærtedejen. Smør evt. muffinsformen med olie, hvis du bruger en af metal. Tryk cirklerne ned i hullerne, og fordel skinke og porrer heri. Hæld æggemassen over, men hæld ikke helt op til kanten, for ellers kan det flyde over i ovnen.

Bag minitærterne i ca. 35-40 min.

Se også:
De her kanongode tartelet-tærter med bacon og porre.

Indsendt af
d.
09.02.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.02.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem