Råkost med spidskål, gulerødder og æble

Revet gulerod, finthakket spidskål og søde stykker af æble er alt, du skal bruge til en dejlig råkostsalat. Kom evt. en lille håndfuld rosiner i, hvis du godt kan lide, at råkosten er lidt sødere.

4,4  –  5 stemmer  –  Stem her
  • Både gulerødder, spidskål og æble ses tydeligt i den færdige råkost.
  • Råkosten serveret
Til 4 personer
  • 1/2 hoved spidskål
  • 4 gulerødder
  • 2 æbler
  • lidt citronsaft
  • evt. 50 g rosiner

Skyl spidskålen, og snit den fint. Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
Riv ligeledes æble på den grove side af rivejernet. Pres citronsaft over, så de revne æbler ikke bliver brune.

Bland råkosten sammen.

Tilsæt evt. rosiner, eller servér dem i en skål ved siden af.

Tip:
Råkostsalaten er dejlig saftig i sig selv, men hvis du gerne vil have en dressing til, så er denne honning/senneps-oliedressing rigtig god til salater med spidskål.

Indsendt af
d.
28.10.15.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem