Råkostsalat med rødkål og æble

Fintsnittet rødkål og gulerod, søde æbler og dejlig persille gør den her mega nemme salat ekstra frisk og lækker. God som tilbehør til alle vinterens og efterårets dejlige retter.

Til 4 personer
  • 300 g rødkål
  • 150 g gulerødder
  • 1 æble
  • 1 bdt persille

Skyl rødkål, og snit det helt fint.

Skræl gulerødder, og skær dem i tynde stave.

Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær det i tynde stave.

Skyl persillen, og hak den fint.

Bland rødkål, gulerødder, æble og persille sammen, og servér råkostsalaten med det samme.

Tip: Du kan også rive gulerod og æble, hvis du synes, det er nemmere.

Indsendt af
d.
07.12.20.
Kategori:

Næringsindhold for råkostsalaten

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier37 kcal55 kcal219 kcal
Kulhydrat6 g9 g38 g
Protein1 g2 g7 g
Fedt0 g0 g1 g
Indsendt af
d.
07.12.20.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem