Ramsløgsalt

Ramsløgsalt har en god, skarp friskhed og en fantastisk farve. Det er virkelig simpelt at lave og så har du luksussalt til mange måltider. Mens det tørrer i ovnen, kan du sagtens lave andre ting.

Ingredienser
  • ca. 35 blade ramsløg
  • 1 dl havsalt

Skyl ramsløgene godt og dup dem tørre med køkkenrulle eller et rent viskestykke.

Blend ramsløg og salt sammen i en minihakker eller foodprocessor, til ramsløgsaltet har en ensartet struktur uden "synlige" stykker af blade.

Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og tør i ovnen ved 50 grader indtil det er helt tørt (ca. 1-1,5 time). Rør i det hvert kvarter, og smuldr det så det ikke klumper sammen og tørres på alle sider.

Lad ramsløgsaltet køle af og kom det i et glas eller anden tætlukkende beholder. Så kan det holde sig i månedsvis.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem