Remoulade med æbler
Luksusvariant af den hjemmelavede remoulade. Gulerod og æble giver bid til den cremede konsistens og tilføjer samtidig spændende smagsnuancer. Med cornichonerne tilsættes yderligere et syrligt strejf. Nemt og friskt tilbehør.
Se også: Sund remoulade
Ingredienser
til3 personer
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
9 personer
10 personer
11 personer
12 personer
15 personer
18 personer
21 personer
24 personer
27 personer
30 personer
- 1 gulerod
- 2 spsk cornichoner eller syltede agurker
- 1⁄2 løg
- 4 spsk creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 1 æble
- 1 spsk karry
- salt
- peber
Skræl guleroden og hak den meget fint. Hak ligeledes cornichoner og løg meget fint. Bland det sammen med creme fraiche og mayonnaise i en skål.
Hak også æblet meget fint og rør det i remouladen. Smag til med karry salt og peber.