Små sandwich med tun

Lækre sandwich med tun, der skæres ud i små trekanter, så de er ideelle at servere på en buffet eller i madpakken. Skift evt. det hvide brød ud med groft, hvis du ønsker en mere fiberrig sandwich.

Til 36 stk
  • 3 ds tun
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 spsk citronsaft
  • salt
  • peber
  • 1/2 agurk
  • 1 rød snackpeber
  • 1/2 rødløg
  • 100 g majs
  • 18 stykker toastbrød (jeg brugte de store toastbrød)

Hæld vand eller olie fra tunen, og kom den i en skål sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.

Skyl agurk og snackpeber, og skær dem ud i små stykker. Pil og hak rødløg. Kom agurk, peberfrugt, rødløg og majs op i tunsalaten, og bland det hele godt sammen.

Fordel tunsalaten på halvdelen af brødskiverne, og læg de resterende brødskiver ovenpå. Skær hver sandwich ud i 4 trekanter, og servér dem.

Tip: Jeg serverede de 36 små tunsandwich som en del af en buffet til 18 mennesker, og der var rigeligt.

Indsendt af
d.
22.09.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.09.17.
Kategori: