Små tærter med spinat og feta

Små lækre tærter med spinat og feta - en sand drømmekombination, der altid er en vinder. De kan sagtens fryses og er gode at have med i madpakken men vil helt sikkert også være et hit til tapas eller brunch.

starstarstarstarstar_border
3,8  –  5 stemmer  –  Stem her
Til 24 stk
  • lidt olie eller smør til at smøre formen med
  • 1 tærtedej
  • 90 g frossen hakket spinat (optøet)
  • 80 g hytteost
  • 4 æg
  • 1 knsp revet muskatnød
  • 1/4 tsk salt
  • peber
  • 75 g feta

Forvarm ovnen til 210 grader.

Smør en form til minimuffins med lidt smør eller olie. Brug en udstikker eller et glas, der er lidt større i omkredsen end hullerne i formen, og stik små cirkler ud af tærtedejen. Pres cirklerne ned i formen. Hvis du ikke får nok cirkler ud af dejen til at dække alle huller i formen, kan du trykke dejresterne ud i de resterende huller. Prik tærtebundene med en gaffel, og sæt dem i fryseren eller køleskabet, imens fyldet laves.

Knug den optøede spinat fri for væde. Kom spinaten op i en skål sammen med hytteost, æg, muskatnød og salt. Rør det godt sammen, og krydr med peber. Smuldr fetaen, og rør det forsigtigt i fyldet.

Tag muffinsformen ud af køleskabet, og fordel fyldet i tærtebundene. Bag de små tærter i 20-25 minutter, til de er gyldne, og fyldet er fast.

Indsendt af
d.
29.01.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem