Små tærter med spinat og feta

Små lækre tærter med spinat og feta - en sand drømmekombination, der altid er en vinder. De kan sagtens fryses og er gode at have med i madpakken men vil helt sikkert også være et hit til tapas eller brunch.

  • De små tærter med både spinat og feta smager forrygende godt.

Til 24 stk

Forvarm ovnen til 210 grader.

Smør en form til minimuffins med lidt smør eller olie. Brug en udstikker eller et glas, der er lidt større i omkredsen end hullerne i formen, og stik små cirkler ud af tærtedejen. Pres cirklerne ned i formen. Hvis du ikke får nok cirkler ud af dejen til at dække alle huller i formen, kan du trykke dejresterne ud i de resterende huller. Prik tærtebundene med en gaffel, og sæt dem i fryseren eller køleskabet, imens fyldet laves.

Knug den optøede spinat fri for væde. Kom spinaten op i en skål sammen med hytteost, æg, muskatnød og salt. Rør det godt sammen, og krydr med peber. Smuldr fetaen, og rør det forsigtigt i fyldet.

Tag muffinsformen ud af køleskabet, og fordel fyldet i tærtebundene. Bag de små tærter i 20-25 minutter, til de er gyldne, og fyldet er fast.

Indsendt af
d.
29.01.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.