Squashtærte med porrer

Alletiders vegetariske squashtærte med porrer, æg og hytteost. Lav bunden selv eller køb en færdig dej, hvis det skal være ekstra nemt.

Til 3 personer
  • 1 tærtedej (hjemmelavet eller færdigkøbt)
  • 1 squash
  • 2 porrer
  • 4 æg
  • 450 g hytteost
  • salt
  • peber
  • Evt. 3 spsk havregryn (hjælper til at suge væden fra squashen og porrerne, så tærten bliver mere fast)

Tryk tærtedejen ud i et tærtefad.

Skyl squashen og riv den på den grove side af rivejernet. Pres væden fra med hænderne.

Rens porrerne og skær dem i skiver.

Rør æg og hytteost sammen. Tilsæt salt og peber, og evt. havregryn.

Bland squash og porrer i æggemassen, og fordel blandingen over tærtebunden.

Bag squashtærten i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Indsendt af
d.
16.09.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.09.14.
Kategori: