Spidskålssalat med mormordressing, mandler og ribs

Denne skønne spidskålssalat er indbegrebet af sommer. Den er toppet med ristede mandler og friske, syrlige ribs, der giver et perfekt modspil til den cremede mormordressing. Salaten er ideel til både kød og fisk.

Til 6 personer
  • 1 spidskål
  • 60 g mandler
  • 140 g ribs

Mormordressing

  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk sukker
  • salt
  • peber

Snit spidskål fint, og sæt det til side. Hak mandlerne, og rist dem gyldne på en tør pande. Lad dem derefter køle helt af. Skyl ribsene, og lad dem dryppe af.

Mormordressing:
Kom piskefløde, citronsaft og sukker i en skål, og rør med en gaffel, til sukkeret er opløst. Smag til med lidt salt og peber.

Hæld dressingen over spidskålen, og vend det rundt, så det er ligeligt fordelt. Anret spidskålen på et fad, og drys med ribs og de ristede nødder. Server straks.

Indsendt af
d.
25.07.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.07.17.
Kategori: