Wok med hakket oksekød og nudler

Super enkel og lækker wokret med hakket oksekød, nudler og grøntsager. Retten kan være klar på nul komma fem, og den er fuldstændig proppet med smag.

  • Servér den lækre wokret med nudler på dage, hvor det skal gå ekstra stærkt.
  • Hakket oksekød og grøntsager gør retten dejlig fyldig og mættende.
Til 4 personer

Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem stå i ca. fem minutter. Hæld vandet fra, og sæt nudlerne til side til senere.

Skyl forårsløg, og del dem i den hvide og grønne del. Snit den grønne del fint, og gem dem til senere. Skær den hvide del i tynde strimler. Skræl gulerødder, og skær også dem i helt tynde strimler. Skyl broccoli, og kassér stokken. Skær toppen i mindre buketter.

Opvarm halvdelen af olien i en wok eller stor pande ved høj varme. Svits forårsløg, gulerødder og broccoli i olien i et par minutter. Tag grøntsagerne op af wokken, og sæt dem til side.

Kom den anden halvdel af olien i wokken, og svits det hakkede oksekød heri. Pil hvidløg, hak dem fint, og kom dem i wokken, når det hakkede oksekød er brunet godt af. Tilsæt også halvdelen af sojasaucen, og lad det stege et par minutter.

Kom grøntsagerne tilbage i wokken sammen med nudlerne, og hæld den sidste halvdel af sojasaucen på. Steg det hele i cirka fem minutter, og smag til med salt og peber. Drys med den grønne del af forårsløgene inden servering.

Se også:
Denne lækre opskrift på stegte ris med hakket oksekød.

Hvad kan man bruge rester af broccoli og gulerødder til?

Hvis der er rester af gulerødder og broccoli tilovers fra wokretten, kan man kaste sig over en af disse opskrifter:

One pot kylling i karry med risOksekød i fad med grøntsagsmosCremet pasta med kylling

Næringsindhold for wokretten med oksekød og nudler

pr. personhele portionen
Kalorier474 kcal1897 kcal
Kulhydrat46 g184 g
Protein33 g131 g
Fedt16 g64 g
Publiceret d.
03.12.18.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem