Stegt spidskål med karry

Spidskål og karry passer rigtig godt sammen. Dejligt tilbehør til f.eks. kylling, gris eller retter med hakket oksekød.

xxxxxxxxxi
4,4  –  9 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1 hoved spidskål
  • 2 spsk smør
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk karry (mild eller efter smag)
  • salt

Fjern evt. de yderste blade fra spidskålen. Skyl kålen og lad den dryppe af. Snit den fint (undgå den hårde stok i midten).

Kom smør og olie på en pande ved middel-høj varme. Tilsæt karry og lad det svitse et øjeblik, inden spidskålen tilsættes. Vend kålen så karryen fordeles, og tag panden af varmen, så snart kålen er faldet sammen.

Servér straks.

Se også:
Jeg kan også klart anbefale denne lækre opskrift på bagt blomkål med karry.

Indsendt af
d.
05.08.16.
Kategori:

Næringsindhold for stegt spidskål

pr. personhele portionen
Kalorier129 kcal516 kcal
Kulhydrat5 g20 g
Protein3 g13 g
Fedt10 g40 g
Indsendt af
d.
05.08.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem