Sunde kokosmakroner

Fabelagtige sunde kokosmakroner med en herlig syndig smag. I stedet for smør og sukker er der her brugt kokosolie og banan til at søde med, så makronerne kan nydes med god samvittighed som en ekstra lækker snack.

xxxxxxxxxi
4,3  –  3 stemmer  –  Stem her
Til 10 stk
  • 75 g banan
  • 1 æggehvide
  • 2 spsk kokosolie
  • 100 g kokosmel
  • 50 g mørk chokolade (70 eller 80 %)

Mos bananen med en gaffel eller bagsiden af en ske. Bland mosen med æggehvide og kokosolie. Er kokosolien ikke flydende, kan du hurtigt smelte den i mikroovnen. Rør kokosmelet i, og rør det hele godt sammen.

Form massen til små toppe med to teskeer, og sæt dem på bagepapir. Bag kokosmakronerne ved 200 grader i cirka 15-20 minutter, indtil de har en gylden overflade.

Smelt den mørke chokolade, og dyp bunden af makronerne heri. Sæt dem i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet, og så er de klar til at spise.

Tip: De sunde kokosmakroner holder sig fint i køleskabet 3-4 dage, men de kan også sagtens fryses ned.

Indsendt af
d.
12.08.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.08.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem