Svinemørbrad i fad med grøntsager

En skøn opskrift på svinemørbrad, der brunes på siderne og bages i ovnen i et fad fyldt med dejlige grøntsager. Jeg brugte kartofler, squash og rødløg, men du kan bruge lige de grøntsager, du har lyst til.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 3 personer
  • 500 g kartofler
  • 1 squash
  • 2 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 1 svinemørbrad
  • 10 g smør
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk dijonsennep

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Gør det samme med squash og rødløg. Kom grøntsagerne i en bradepande eller et ildfast fad (evt. beklædt med bagepapir), og tilsæt olivenolie, salt og peber. Bland det hele godt sammen.

Bag grøntsagsfadet i ovnen i 15 minutter.

Afpuds svinemørbraden, og brun den på en varm stegepande i smør og olie. Smør den ind i dijonsennep, og læg den på toppen af de halvbagte grøntsager.

Sæt fadet i ovnen igen, og bag i yderligere 25 minutter.

Lad kødet hvile i 5 minutter, før du skærer det i skiver og serverer retten.

Tip:
Man kan sagtens bruge andre typer grøntsager, og retten smager ekstra godt med en god sauce til.

Indsendt af
d.
07.03.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.03.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem