Syltede peberfrugter

Giv simpelt den ellers milde peberfrugt fornyet liv - og smag - ved syltning. Syltede peberfrugter får en syrlig, en smule sød og en let krydret karakter med et hint af laurbærbladets karakteristiske smag.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 2 liter
  • 1 kg peberfrugt (uden stilk og kerner) i forskellige farver

Lage

  • 4 1/2 dl eddike
  • 9 1/2 dl vand
  • 3 dl olie
  • 1 1/2 spsk salt
  • 2 tsk sukker
  • 3 laurbærblade
  • 20 hvide peberkorn
  • atamon til skylning af glas

Peberfrugterne skæres i strimler.

Giv lagen et opkog og kom peberfrugtstrimlerne i lagen. Kog strimlerne til de er møre.

Kom peberfrugterne i Atamon-skyllede glas og hæld lage ved.

Opbevares på køl.

I stedet for at skære peberfrugterne i strimler, kan man sylte dem hele, men fjern stilk og kerner (udhul dem).

Indsendt af
d.
27.09.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.09.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem