Tærte med laks, spinat og feta

Ufattelig skøn tærte med laks, spinat og bagt feta på toppen. Den sprøde tærtedej går super godt i spænd med det bløde og cremede fyld. Den er hurtig at tilberede, hvorefter den passer sig selv i ovnen.

Til 4 personer
  • 1 pk tærtedej
  • smør eller olie
  • 4 æg
  • salt
  • peber
  • 300 g hytteost
  • 225 g laks i tern (eller laksefilet skåret i tern uden skind)
  • 2 håndfulde spinat
  • 200 g feta

Smør et tærtefad med smør eller olie, og tryk tærtedejen ud i det. Skær evt. overskydende dej fra.

Pisk æg let sammen med salt og peber, og rør hytteost i.

Fordel laksen på tærtebunden. Skyl spinaten, og fordel den ud over laksen – man kan også sagtens bruge frossen spinat. Hæld æggemassen ud over, og smuldr fetaen på toppen.

Bag tærten ved 180 grader i ca. 40-45 minutter, eller til fyldet i tærten er fast.

Indsendt af
d.
24.02.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.02.16.
Kategori: