Vildt - Opskrifter med vildt

Lækre opskrifter på vildt og tilbehør dertil. Vildt er ikke længere forbeholdt de dyre restauranter. Nu kan du selv lave de lækreste retter til en rimelig pris.

        Her serveret med asparges, kogte kartofler og flødesauce.
        Elgbøffer

        Elgbøffer smager dejligt af vildt. De er fantastiske serveret med f.eks. kogte kartofler, asparges og flødesauce.

        Hjortebøfferne er her serveret med pommes rösti og salat.
        Hjortebøffer med sherrysauce

        Vælg vildt, det er vildt lækkert. Og overrask familien med en anderledes aftensmenu, som står på hjortebøffer, sherrysauce og smørstegte tyttebær.

        Tilbehør til vildt

        Tilbehør til vildt som består af en lækker salat med bladselleri og valnødder og en danabludressing.

        Fasan - Opskrift på Fasan

        En meget detaljeret og fyldig opskrift på fasan med sellerigratin og sauce til.

        Fasanbryst med calvadossauce

        Fasanbryst smager pragtfuldt med calvadossauce og grøntsagsterrine til.

        Fasanbryst rullet i lufttørret skinke

        Prøv denne skønne opskrift hvis du har gæster som virkelig skal forkæles.

        Andelever med brandy

        Smag denne opskrift med andelever og brandy.

        Dyrekød – Opskrift på rensdyr frikadeller

        Prøv denne opskrift på rensdyr frikadeller de smager forbløffende godt.

        Dådyrryg

        En dejlig opskrift på dådyrryg. Retten marineres i vin tilsat fransk sennep. Skal prøves!

        Dådyrryg

        Dådyrryg er en herlig vildt ret at servere for dine gæster. Server med hvide og brune kartofler og en waldorffsalat.