Lagkager - side 2

   Lagkagen kan med fordel laves dagen i forvejen
   Tiramisu-lagkage – opskrift med lagkagebunde

   Fantastisk opskrift på tiramisu-lagkage, der egentlig er en tiramisu lavet med lagkagebunde i stedet for ladyfingers. Cremen er ultralækker og luftig, og så smager den bare skønt.

   Lækker og nem opskrift på overdådig Oreo kage.
   Oreo kage - nem og lækker opskrift

   Vanvittig lækker og indbydende opskrift på Oreo kage, der ovenikøbet er super nem at lave. De søde chokoladebunde ledsages af en skøn smørcreme med et friskt strejf af flødeost fyldt med knuste Oreos.

   Daim islagkage med jordbær på toppen.
   Daim islagkage

   Uimodståelig islagkage med en sød bund af marengs og mandler, et lag af lækker flødeis med knasende Daim-stykker og en top af friske jordbær. Denne smukke dessert smager som en bid af himlen.

   Flot og festlig fodboldkage med jordbær og hyldeblomst
   Fodboldkage

   Denne festlige fodboldkage er både lækker og flot. Den er lavet af lagkagebunde, der er stænket med hyldeblomstsaft og lagt sammen med en skøn flødeostecreme med jordbær i.

   Helt fantastisk chokoladelagkage med browniebund, chokolademousse og appelsin
   Chokoladelagkage med chokolademousse og appelsin

   Helt utrolig lækker chokoladelagkage med browniebund, appelsinmarmelade, chokolademousse, lagkagebund med Grand Marnier og chokoladeovertræk på toppen!

   Den færdige og flotte Maltesers kage.
   Maltesers kage

   Overdådig og indbydende kage dækket med knasende, chokoladeovertrukne Maltesers, der smager fantastisk sammen med de luftige og søde chokoladebunde samt den bløde chokoladesmørcreme.

   Smuk hjemmelavet marcipanrose, det er da bare det søde liv
   Marcipanroser

   Se, hvordan du selv laver smukke marcipanroser, så du kan dekorere dine kager med hjemmelavet pynt. Opskriften indeholder både en udførlig fremgangsmåde og trin-for-trin billeder.

   Uimodståelig pandekagelagkage med cremet chokoladefyld.
   Pandekagelagkage med chokolade

   Mega lækker pandekagelagkage med den skønneste chokoladecreme, der tager dine pandekager til helt nye højder. Rasmus Klump ville helt sikkert takke ja til et stykke!

   Virkelig lækker kage, der smager præcis som en skøn bananasplit. Det skal altså prøves!
   Bananasplit-kage

   Superlækker kage, der smager præcis som en bananasplit. I bunden er der chokoladekage, i midten banankage og på toppen er der skøn vaniljecreme – alle de smage, der også er i en bananasplit.

   Helt fantastisk chokoladeislagkage med to slags is, én med kaffe og chokoladestykker og én med chokolade
   Chokoladeislagkage med kaffe

   Helt fantastisk lækker chokoladeislagkage med kaffe, der kombinerer brownie, kaffeis, chokoladeis samt chokoladeganache. Og den kan ovenikøbet laves helt uden ismaskine.

   Et stykke intens chokoladekage med cremet mascarpone
   Chokoladekage med mascarpone

   Fugtig chokoladekage med cremet mascarpone og en overdådig chokoladecreme, der dækker hele kagen.

   Den færdige chokoladekage med mintcreme.
   Chokoladekage med mintcreme

   Smuk og herlig chokoladelage med mintcreme både indeni og udenpå. Den lækre og luftige kage smager skønt sammen med den friske og søde mintcreme, der er fyldt med knasende stykker chokolade.

   Chokoladelagkage med appelsin

   Fantastisk lækker og intens chokoladelagkage med frisk appelsin, appelsinsyltetøj og den mest fantastiske bløde chokoladecreme, der både indgår i lagene og pynter på toppen.