Buffet - side 3

Friteret blomkål

Friteret blomkål er en fantastisk forret eller en dejlig snack. Opskriften inkluderer en skøn sauce.

Kødrand med kylling

Denne kødrand, der er lavet af kylling, er en oplagt ret til buffeten. Randen skæres i skiver og lægges på fad, pyntet med grøn salat. Den ser fantastisk ud!

Leverpate

En skøn kalveleverpate som bages i ovnen ved 180 grader og kan serveres lunken, varm eller kold.

Pandekager med skinke

Pandekager med skinke er gode både til madpakken og til buffet. De smager desuden godt både kolde og varme. Servér med lidt salat og du har en dejligt let ret.

Pate – Leverpate

Denne pate er lavet af lever. Den har en blød og fyldig konsistens og smager lidt af bacon. Du kan desuden altid tilføje krydderier efter smag og derved variere pateen.

Reje-pandekager

Rejepandekager er lækre og mættende. De kan bruges som aftensmad eller til buffet.

Sojamarineret kyllingebryst

En ret velegnet til brunch, buffet eller snackkurv. Kan serveres med forskelligt tilbehør.