Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Pate – Leverpate

Denne pate er lavet af lever. Den har en blød og fyldig konsistens og smager lidt af bacon. Du kan desuden altid tilføje krydderier efter smag og derved variere pateen.

Ingredienser

  • 400 g svinelever eller lammelever
  • 400 g hakket svinekød
  • 100 g bacon
  • 1 løg (mellemstort)
  • 1 æg
  • 2 dl fløde
  • 1 dl mælk
  • 1/2 dl sojasauce
  • 2 tsk bouillon
  • 2 tsk krydderier (efter smag)
  • 1 tsk timian
  • 1 1/2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk sort peber
  • 1 tsk salt
  • 1 dl havregryn
  • 3 1/2 spsk mel
  • ca. 11 olivener (hakkede)
Opskriften fortsætter under annoncen

Hak lever, bacon, hvidløg og løg fint, i en foodprocessor. Rør æg, krydderier, sojasauce, bouillon, havregryn, mel, fløde og mælk sammen. Rør det i leverblandingen. Tilsæt oliven.

Gem dejen på køl i 30 minutter. Kom det derefter i et smurt ildfast fad (1½-2 liter) og bag ved 175 grader, i cirka 1 time. Læg evt. sølvpapir over fadet.

Publiceret d.
22.11.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Frokost ›
Pålæg
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Sylvia Ros
Opskrift af Sylvia Ros
Annonce

Flere lækre opskrifter

Fyldte æg med rejer
Humus
Hummus - Opskrift på hummus
Aubergine-kaviar
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023