Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Pate – Leverpate

Denne pate er lavet af lever. Den har en blød og fyldig konsistens og smager lidt af bacon. Du kan desuden altid tilføje krydderier efter smag og derved variere pateen.

Ingredienser

  • 400 g svinelever eller lammelever
  • 400 g hakket svinekød
  • 100 g bacon
  • 1 løg (mellemstort)
  • 1 æg
  • 2 dl fløde
  • 1 dl mælk
  • 1⁄2 dl sojasauce
  • 2 tsk bouillon
  • 2 tsk krydderier (efter smag)
  • 1 tsk timian
  • 1 1⁄2 fed hvidløg
  • 1⁄2 tsk sort peber
  • 1 tsk salt
  • 1 dl havregryn
  • 3 1⁄2 spsk mel
  • ca. 11 oliven (hakkede)
Opskriften fortsætter under annoncen

Hak lever, bacon, hvidløg og løg fint, i en foodprocessor. Rør æg, krydderier, sojasauce, bouillon, havregryn, mel, fløde og mælk sammen. Rør det i leverblandingen. Tilsæt oliven.

Gem dejen på køl i 30 minutter. Kom det derefter i et smurt ildfast fad (1½-2 liter) og bag ved 175 grader, i cirka 1 time. Læg evt. sølvpapir over fadet.

Publiceret d.
22.11.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Frokost ›
Pålæg
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Sylvia Ros
Opskrift af Sylvia Ros
Annonce

Flere lækre opskrifter

Fyldte æg med rejer
Hummus - Opskrift på hummus
Karrysild
Tatar med røget makrel
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025