Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Kartoffelmos - side 2

Her let pyntet med glaserede rødbeder.
Brændende Kærlighed

God, gammeldags brændende kærlighed slår aldrig fejl. Specielt ikke serveret på rette maner med glaserede rødbeder til og et dekorativt drys persille.

Smugkig på ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 2 dl mælk
  • 25 g smør
  • 4 løg
  • 300 g røget spæk
  • salt
  • rødbeder
  • persille
Kartoffelmos og bøf stroganoff lefler måske ikke for synet, men for tungen til gengæld.
Bøf Stroganoff med kartoffelmos

Traditionel hovedret, som mætter alle munde i familien. Bøf stroganoff med kartoffelmos har en lækker, blød konsistens. Den gemmer på skært kød og gode grøntsager.

Smugkig på ingredienser
  • 25 g smør til stegning af kød
  • ca. 600 g oksekød i strimler
  • 25 g smør til stegning af grøntsager
  • 2 løg (grofthakkede)
  • 1 bk champignoner (250 g)
  • evt. 2 1/2 spsk sherry eller hvidvin
  • 1 tsk paprika
  • 2 dl bouillon
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk tomatpuré
  • evt. 1 dl creme fraiche
  • salt (groftkværnet)
  • peber
  • 750 g kartofler
  • 3/4 dl mælk
  • 10 g smør
  • salt
  • hvid peber
Et drys persille går godt med koteletter og parmesankartoffelmos.
Lammekoteletter med parmesankartoffelmos

Et sikkert hit af en hovedret til en skøn hverdag såvel som gæstemiddag: Lammekoteletter og parmesankartoffelmos med baconbidder og fint, farverigt tilbehør.

Smugkig på ingredienser
  • 8 lammekoteletter
  • 8 cherrytomater
  • 1 håndfuld persille
  • 8 kartofler (mellemstore)
  • 3 fed hvidløg (store)
  • 150 g bacon
  • 75 g parmesanost
  • 3 dl letmælk
  • 40 g smør
  • salt
  • peber
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk rosmarin
  • 2 spsk olie
  • 1/2 citron
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • peber
Luftig kartoffelmos i ovn med æg og bacon

Hvis du godt kunne tænke dig en kartoffelmos som lige er det ekstra spændende, så prøv denne opskrift på kartoffelmos i ovn.

Smugkig på ingredienser
  • 500 g kartofler
  • vand til kogning
  • 2 skiver bacon
  • 1 forårsløg
  • 1/2 dl mælk
  • 1 spsk smør
  • 1 æg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 knsp peber
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023