Mad med øl - Opskrifter på retter med øl

Øl kan ikke kun drikkes til maden, men også bruges som ingrediens i mange gode retter. Vi har samlet en række af de bedste opskrifter på mad med øl såsom øllebrød, ølkage og mad med pilsner og porter.

De færdigstegte svinekæber.
Svinekæber i stegeso - pulled pork style

Med denne opskrift på svinekæber i stegeso bliver kødet endnu mere mørt og saftigt end almindelig pulled pork. Og så tager det ikke nær så lang tid at tilberede.

Marinade med den helt specielle ravagtige farve.
Ølmarinade

Ølmarinade lavet på mørk øl som porter eller stout. Meget lækkert.

Stegesoen, fyldt op med smag og klar til servering.
Lammekølle i stegeso

I stegeso bliver lammekøllen nemt helt perfekt. Og du behøver ikke røre en finger, mens den steges. Imponerende til gæstemiddage, smagsmæssigt som visuelt.

Det er faktisk nemt at lave fish and chips selv og så endda helt uden friture. Mums!
Fish and chips - nem opskrift uden friture

Lækker opskrift på fish and chips, der nemt kan laves uden friture. De sprøde fritter og fiskestykker smager bare ekstra godt, når de er hjemmelavede.

Opskriften giver to lækre brød.
Rødbedebrød

Et godt brød indeholdende mørk øl, honning og rødbeder. Kan spises både som lækkert frokostbrød eller som madbrød til f.eks. suppe.

Pandekager med øl

Dejlige luftige pandekager med øl, der gør dem ekstra sprøde i overfladen. De smager helt forrygende med f.eks. syltetøj eller Nutella.

Isen klar til servering.
Ølis

Har du en ismaskine, så prøv denne sjove og gode opskrift på is med øl. Nemt at lave og lidt anderledes end den traditionelle is man køber eller laver.

Chili con carne med øl.
Chili con carne med øl

En fænomenal hverdagsret. En hot, mexicansk chili con carne med øl er simpel at lave, smager fortræffeligt og alle i familien bliver med garanti mætte.

Kylling med dåseøl

Kylling med dåseøl er en "morsom" ret på den måde som den laves. Kyllingen nærmest trækkes ned over den åbne dåseøl og puttes til stegning i ovnen.