Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Hakkebøf
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Rødkål
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Pesto
      • Remoulade
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Rødbedesalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Rabarberkage
    • Lagkage
    • Kanelsnegle
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
    • Brød
    • Boller
    • Gulerodsboller
    • Grovboller
    • Flere bageopskrifter
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Ingefærshots
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Morgenmad
      • Sund morgenmad
      • Chiagrød
      • Havregrød
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Kylling med dåseøl

Kylling med dåseøl er en "morsom" ret på den måde som den laves. Kyllingen nærmest trækkes ned over den åbne dåseøl og puttes til stegning i ovnen.

Til 2 personer
  • 1 kylling
  • krydderier efter egen smag (barbecue, timian, chili, salt eller peber)
  • 1 ds øl

Kyllingen ordnes.

Smør den godt med krydderier både indvendig og uden på.
Dåseøllen åbnes, hæld ca. 1/3 fra. Lav yderligere huller i dåsen i den øverste del.
Træk kyllingen udover dåseøllen, således at kyllingen "nærmest sidder" på dåsen.

Placeres i en bradepande og steger i ca. 1 time ved 200 grader.

Den bliver bare så lækker og saftig i kødet og skindet bliver dejligt sprødt.
Server salat og godt brød til - eller hvad der nu er dit favorit tilbehør til kylling.

Annonce
Publiceret d.
09.02.05.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Fjerkræ ›
Kylling
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
anette hansen
Opskrift af anette hansen
Annonce

Flere lækre opskrifter

Italiensk kylling i ovn
Pitabrød med paprikakylling
Gryderet med kylling og kikærter
Kylling i sursød sovs
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2022