Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Kylling med dåseøl

Kylling med dåseøl er en "morsom" ret på den måde som den laves. Kyllingen nærmest trækkes ned over den åbne dåseøl og puttes til stegning i ovnen.

Ingredienser

til 2 personer
  • 1 kylling
  • krydderier efter egen smag (barbecue, timian, chili, salt eller peber)
  • 1 ds øl

Kyllingen ordnes.

Smør den godt med krydderier både indvendig og uden på.
Dåseøllen åbnes, hæld ca. 1/3 fra. Lav yderligere huller i dåsen i den øverste del.
Træk kyllingen udover dåseøllen, således at kyllingen "nærmest sidder" på dåsen.

Placeres i en bradepande og steger i ca. 1 time ved 200 grader.

Den bliver bare så lækker og saftig i kødet og skindet bliver dejligt sprødt.
Server salat og godt brød til - eller hvad der nu er dit favorit tilbehør til kylling.

Annonce
Publiceret d.
09.02.05.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Fjerkræ ›
Kylling
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
anette hansen
Opskrift af anette hansen
Annonce

Flere lækre opskrifter

Rabarberkylling i karry
Kylling i stegepose
Tacos med kylling
Paneret kyllingefilet
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023